Langedrag Leirskole : Langedrag Leirskole Toff Gjeng Facebook - Køyeseng i grov tømmer kafeen.

I dag lafter nore laft slike bygg innendørs i en utvidet laftehall. Køyeseng i grov tømmer kafeen. Huset er laftet i gedigent 10' furutømmer fra numedal, og er bygget på plassen i snø og regn. Rideleir i høstferien, uke 40. Vi har åpent for overnatting hele året.

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Leirskole Pa Langedrag Mollebakken Skole
Leirskole Pa Langedrag Mollebakken Skole from i0.wp.com
Det er imidlertid ikke forbudt med fortsatt frivillig dugnadsarbeid innenfor reglene for gratisprinsippet som supplement til å dekke noen av kostnadene. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Det betyr at opphold ved bemannet leirskole fortsatt skal være på 4 døgn, en full skoleuke i et nytt miljø, med naturen som læringsarena, og gratis for elevene. Les mer om vil du være med og videreutvikle langedrag fjellgård, leirskole og naturpark? Bli gjerne med på morgenstell i stall og fjøs eller hva med å bli med ned i hundegården til våre alaska huskyer eller et mangfold av andre aktiviteter. Priser for overnatting finner du her: Køyeseng i grov tømmer kafeen. I dag lafter nore laft slike bygg innendørs i en utvidet laftehall.

Huset er laftet i gedigent 10' furutømmer fra numedal, og er bygget på plassen i snø og regn.

Oslo kommune, utdanningsetaten, lønnebakken skole, postboks 6127, etterstad, 0602 oslo Vi har åpent for overnatting hele året. Priser for overnatting finner du her: Køyeseng i grov tømmer kafeen. Huset er laftet i gedigent 10' furutømmer fra numedal, og er bygget på plassen i snø og regn. Det betyr at opphold ved bemannet leirskole fortsatt skal være på 4 døgn, en full skoleuke i et nytt miljø, med naturen som læringsarena, og gratis for elevene. Det er imidlertid ikke forbudt med fortsatt frivillig dugnadsarbeid innenfor reglene for gratisprinsippet som supplement til å dekke noen av kostnadene. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Rideleir i høstferien, uke 40. I dag lafter nore laft slike bygg innendørs i en utvidet laftehall. Les mer om vil du være med og videreutvikle langedrag fjellgård, leirskole og naturpark? Bli gjerne med på morgenstell i stall og fjøs eller hva med å bli med ned i hundegården til våre alaska huskyer eller et mangfold av andre aktiviteter. +47 32 74 25 50 telefontid.

Oslo kommune, utdanningsetaten, lønnebakken skole, postboks 6127, etterstad, 0602 oslo Huset er laftet i gedigent 10' furutømmer fra numedal, og er bygget på plassen i snø og regn. Les mer om vil du være med og videreutvikle langedrag fjellgård, leirskole og naturpark? +47 32 74 25 50 telefontid. I dag lafter nore laft slike bygg innendørs i en utvidet laftehall.

Les mer om vil du være med og videreutvikle langedrag fjellgård, leirskole og naturpark? Langedrag Leirskole
Langedrag Leirskole from q-xx.bstatic.com
+47 32 74 25 50 telefontid. Priser for overnatting finner du her: Rideleir i høstferien, uke 40. Køyeseng i grov tømmer kafeen. Oslo kommune, utdanningsetaten, lønnebakken skole, postboks 6127, etterstad, 0602 oslo Vi har åpent for overnatting hele året. Bli gjerne med på morgenstell i stall og fjøs eller hva med å bli med ned i hundegården til våre alaska huskyer eller et mangfold av andre aktiviteter. I dag lafter nore laft slike bygg innendørs i en utvidet laftehall.

Meld deg på vårt nyhetsbrev.

I dag lafter nore laft slike bygg innendørs i en utvidet laftehall. Vi har åpent for overnatting hele året. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Priser for overnatting finner du her: Oslo kommune, utdanningsetaten, lønnebakken skole, postboks 6127, etterstad, 0602 oslo Bli gjerne med på morgenstell i stall og fjøs eller hva med å bli med ned i hundegården til våre alaska huskyer eller et mangfold av andre aktiviteter. Rideleir i høstferien, uke 40. Køyeseng i grov tømmer kafeen. Det betyr at opphold ved bemannet leirskole fortsatt skal være på 4 døgn, en full skoleuke i et nytt miljø, med naturen som læringsarena, og gratis for elevene. Les mer om vil du være med og videreutvikle langedrag fjellgård, leirskole og naturpark? Det er imidlertid ikke forbudt med fortsatt frivillig dugnadsarbeid innenfor reglene for gratisprinsippet som supplement til å dekke noen av kostnadene. +47 32 74 25 50 telefontid. Huset er laftet i gedigent 10' furutømmer fra numedal, og er bygget på plassen i snø og regn.

+47 32 74 25 50 telefontid. Vi har åpent for overnatting hele året. Køyeseng i grov tømmer kafeen. Priser for overnatting finner du her: Rideleir i høstferien, uke 40.

Oslo kommune, utdanningsetaten, lønnebakken skole, postboks 6127, etterstad, 0602 oslo Takk For Kjempefin Fjelltur Og For Langedrag Leirskole Facebook
Takk For Kjempefin Fjelltur Og For Langedrag Leirskole Facebook from lookaside.fbsbx.com
Meld deg på vårt nyhetsbrev. Det betyr at opphold ved bemannet leirskole fortsatt skal være på 4 døgn, en full skoleuke i et nytt miljø, med naturen som læringsarena, og gratis for elevene. Bli gjerne med på morgenstell i stall og fjøs eller hva med å bli med ned i hundegården til våre alaska huskyer eller et mangfold av andre aktiviteter. Les mer om vil du være med og videreutvikle langedrag fjellgård, leirskole og naturpark? +47 32 74 25 50 telefontid. Priser for overnatting finner du her: Rideleir i høstferien, uke 40. Det er imidlertid ikke forbudt med fortsatt frivillig dugnadsarbeid innenfor reglene for gratisprinsippet som supplement til å dekke noen av kostnadene.

Vi har åpent for overnatting hele året.

Les mer om vil du være med og videreutvikle langedrag fjellgård, leirskole og naturpark? Bli gjerne med på morgenstell i stall og fjøs eller hva med å bli med ned i hundegården til våre alaska huskyer eller et mangfold av andre aktiviteter. Rideleir i høstferien, uke 40. Oslo kommune, utdanningsetaten, lønnebakken skole, postboks 6127, etterstad, 0602 oslo Vi har åpent for overnatting hele året. Det betyr at opphold ved bemannet leirskole fortsatt skal være på 4 døgn, en full skoleuke i et nytt miljø, med naturen som læringsarena, og gratis for elevene. +47 32 74 25 50 telefontid. Meld deg på vårt nyhetsbrev. Køyeseng i grov tømmer kafeen. Priser for overnatting finner du her: I dag lafter nore laft slike bygg innendørs i en utvidet laftehall. Det er imidlertid ikke forbudt med fortsatt frivillig dugnadsarbeid innenfor reglene for gratisprinsippet som supplement til å dekke noen av kostnadene. Huset er laftet i gedigent 10' furutømmer fra numedal, og er bygget på plassen i snø og regn.

Langedrag Leirskole : Langedrag Leirskole Toff Gjeng Facebook - Køyeseng i grov tømmer kafeen.. Meld deg på vårt nyhetsbrev. +47 32 74 25 50 telefontid. Vi har åpent for overnatting hele året. Huset er laftet i gedigent 10' furutømmer fra numedal, og er bygget på plassen i snø og regn. Køyeseng i grov tømmer kafeen.